1-0 Mathias Herrström (Filip Zahn) 12 min
3-1 Filip Zahn (Patrik Andersson) 35 min
4-4 75 min

Varningar

Oavgjort efter "säker" tremålsledning och nya mål av Zahn.
I Östra Torp gjorde Anders Nilsson och Fredrik Sjöstedt säsongsdebut.
Östra Torp skapade den första farligheten redan efter 1 minut då Johan Revesz hörna nådde Patrik Andersson som dock nickade utanför. I matchens 12:e minut spelar Martin Nilsson bollen till Johan Revesz på vänsterkanten som i sin tur lägger en fin genomskärare till Filip Zahn, Filip tar sig ner mot kortlinjen och spelar bollen snett bak till en framstormande Mathias Herrström som enkelt sätter dit 1-0. I den 14:e minuten är Skansens målvakt ute och boxar bort en boll. Bollen når Johan Revesz som misslyckas lite med sitt lobbförsök men det blir ändå lyckat när målvakten slår knut på sig själv och bollen retfullt studsar in i mål fram till 2-0. Detta var Johan Revesz första mål i Torptröjan. I den 17:e minuten kommer Skansen runt på sin högerkant och bollen spelas in i Torps straffområde till en omarkerad forward som enkelt placerar in 2-1 reduceringen. I den 35:e minuten slår Patrik Andersson en inåtskruvad frispark mot mål som ser ut att inte bli några problem för målvakten men Filip Zahn rusar dit och får huvudet på bollen fram till 3-1 för Torp. I den 43:e minuten tar Filip Zahn sig fram på vänsterkanten och spelar bollen diagonalt mot bortre stolpen där Anders Nilsson dessvärre missar i öppet läge. 3-1 i havltid där vi inte alls var nöjda med vår inställning. I paus kommer Fredrik Sjöstedt in istället för en trött Mathias Herrström. Andra halvlek hinner knappt börja innan en boll spelas upp mot Anders Nilsson som elegant släpper tillbaka på ett touch till Filip Zahn som blir fri och skjuter in 4-1 från 16 meterslinjen efter 30 sekunder av andra halvlek. Detta var 5:e målet för Filip Zahn i sin 3:e match för Torp. I den 51:e minuten är Mikael Fransson nära att lobba in 5-1 men bollen går tyvärr över. I den 53:e minuten nickar en Skansenspelare in 4-2 sedan Nicklas Mattsson blivit nertryckt. Torp borde nog haft frispark där. I den 69:e minuten spelar Andreas Sjödin bollen snett bak till Sebastian Lindahl men målvakten gör en fin räddning på Sebastians skott. I den 73:e minuten gör Skansen 4-3 efter ett friläge. I den 75:e minuten kommer också kvitteringen till 4-4 efter ett kanonskott av Patrik "Paddy" Karlsson. Därmed fullbordade Patrik sitt hattrick. Båda lagen har sedan chanser att avgöra under slutkvarten men matchen slutar alltså 4-4. Torparna såg loja och viljeslösa ut matchen igenom och detta var kanske lite av en väckarklocka om att vi måste höja oss ett par snäpp?! Filip Zahn får godkännt för sina två mål och en assist och i övrigt ett fint spel. Filip leder därmed Torps skytteliga i överlägsen stil efter tre spelade matcher. Fredrik Sjöstedt gör också ett mycket bra inhopp där han visade mycket hjärta och bra spel. På lördag den 14:e mars väntar division 4 laget Svedala klockan 13:00 i Smygehamn.